Mobach logo
Systemhouse Mobach bv - Bedrijfsinformatie


Startpagina
Adres
Bedrijf
 
Producten
Diensten
Research / development
 
Klanten
Contact
Links
 
English
 

Bedrijfsinformatie.

Systemhouse Mobach bv is werkzaam in de Informatie en Communicatie Techniek (ICT). Zij biedt haar klanten een ruim scala aan producten en diensten op het gebied van mainframe computers, UNIX en GNU/Linux computers, netwerken, Internet toegang, beveiliging, software ontwikkeling en advisering.

Systemhouse Mobach bv, opgericht in 1979, kenmerkt zich door haar concentratie op langdurige relaties met haar klanten. Waaronder zich opvallend veel grote organisaties bevinden, zowel binnen de overheid, de industrie als de zakelijke dienstverlening. Ondanks de beperkte omvang in het aantal aantal medewerkers wordt een breed en kwalitatief hoogwaardig productenpakket aangeboden.

Primaire aandachtsgebieden.

De onderneming concentreert zich op de servers en de netwerken, waarmee die servers onderling en met werkstations zijn verbonden. Sleutelbegrippen daarbij zijn stabiliteit, schaalbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid. Deze sleutelbegrippen zijn bepalend voor alle activiteiten vanaf de voorbereiding van een project en blijven die rol opeisen gedurende de gehele levenscyclus ervan. Levenscycli van 5 tot meer dan 15 jaar zijn eerder regel dan uitzondering, en gedurende die gehele levenscyclus kan het benodigde onderhoud en ondersteuning worden geleverd. Geen wonder dus, dat daarbij ook eisen dienen te worden gesteld aan de onderliggende hard- en software. En dat er dus gebruik wordt gemaakt van mainframes, UNIX en GNU/Linux computers.

Om deze kwaliteit waar te kunnen maken gaat veel tijd en aandacht uit naar onderzoek en ontwikkeling (R & D), reden om daar enkele aparte pagina's aan te besteden. Zoals daarin te lezen valt is dat onderzoek in hoofdzaak gericht op software, hoewel dat soms erg diep kan gaan in het geval van bijvoorbeeld "embedded software".

Secondaire activiteiten.

Secondair, maar niet onbelangrijk, zijn de lidmaatschappen van organisaties als de NLUUG (Nederlandse UNIX User Group) en de Vereniging Open Source Nederland en de positieve bijdragen, die wij daaraan proberen te leveren.

Daarnaast worden onregelmatig lezingen verzorgd voor zowel deze verenigingen, congressen als bedrijven. Meer daarover is te vinden op de website fred.mobach.nl

Samenwerking.

Niet menende de wijsheid in pacht te hebben werken wij graag samen met collega's, wier kennis een welkome aanvulling is op onze eigen kennis. Zo hebben wij al jaren samenwerkingsverbanden met Du Prie DP Engineering (sinds 1981), Dutch Software Engineers (sinds 1996) en No-Nonsense Solutions.

Onze succesformule.

Onze succesformule is gebaseerd op enkele onderscheidende factoren :

  • focus op stabiliteit, schaalbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid
  • vakkennis en creativiteit (net als bij de timmerman)
  • het primaire belang is het belang van de klant
  • kennisoverdracht aan de klant
  • indien gewenst offerte op basis van een vaste prijs

 
  Laatste wijziging op 2002-05-10 door Fred Mobach <info@mobach.nl> Copyright © 2002 Fred Mobach  
  Powered by Linux  
Het beste te zien met welke browser dan ook, zonder scripting ;-)

Deze webpagina's draaien rustig op www.mobach.nl, een van mijn stabiele Linux computers.
  Powered by Apache