Mobach logo
Systemhouse Mobach bv - Siemens BS2000 producten


Startpagina
Adres
Bedrijf
 
Producten
 
Diensten
Research / development
 
Klanten
Contact
Links
 
English
 

Siemens BS2000 producten.

Voor Siemens BS2000 mainframes worden producten gevoerd, gericht op systeemontwikkeling, systeemonderhoud, systeemprogrammering en systeembeheer.

DP2, een multi-platform 4GL ontwikkel- en onderhoudsysteem.

DP2 is het gereedschap voor de professionele systeemontwikkelaar in de 4GL omgeving van de Siemens BS2000 mainframes. Het maakt efficiënte applicatie ontwikkeling en onderhoud mogelijk voor velerlei verschillende productie platformen, waaronder Bull DPS/7 en UNIX.

MOAP, voor aansturing van remote printers vanuit het mainframe.

Met MOAP worden vanuit de Siemens BS2000 mainframes vele verschillende soorten printers aangestuurt, ook al zijn die veelal onbekend aan de spoolsystemen zoals RSO en TDSPOOL. Zo kunt u ook printers gebruiken, die niet Hewlett-Packards PCL taal ondersteunen. En is het gebruik van speciale tekens in de teksten ook geen probleem meer, zoals het indertijd was voor Univé Verzekeringen met het accent teken op de letter e.

MTPM, een TP monitor voor meerdere gebruiksomgevingen.

MTPM is de transactie monitor met een minimale overhead, die vele gebruiksomgevingen gelijktijdig kan bedienen. Extreem hoge betrouwbaarheid wordt bereikt door enkele specifieke maatregelen, waaronder de mogelijkheid voor on-line reparaties.

 
  Laatste wijziging op 2002-05-10 door Fred Mobach <info@mobach.nl> Copyright © 2002 Fred Mobach  
  Powered by Linux  
Het beste te zien met welke browser dan ook, zonder scripting ;-)

Deze webpagina's draaien rustig op www.mobach.nl, een van mijn stabiele Linux computers.
  Powered by Apache