Mobach logo
Systemhouse Mobach bv - Insight Groupware


Startpagina
Adres
Bedrijf
 
Producten
 
Diensten
Research / development
 
Klanten
Contact
Links
 
English
 

Insight Groupware overzicht.

Insight Groupware bestaat uit innovatieve groupware producten voor organisaties. Deze producten verbeteren de productiviteit en dragen zorg voor belangrijk lagere kosten voor aanschap, beheer en gebruik vergeleken met soortgelijke producten. Deze software producten voor bercihtgeving, e-mail en samenwerking worden ontworpen en ontwikkeld door Bynari, Inc. uit Dallas, Texas. Zij zijn gebaseerd op de open standaards van het Internet Mail Model.

De client.

Insight is een software applicatie programma voor UNIX en GNU/Linux werkstations, dat zorgt voor ge´ntegreerde e-mail, samenwerking en kalenderbeheer vergelijkbaar met zoiets als Microsoft Outlook, en werkt prima samen met Microsoft Exchange server. Het product is al beschikbaar op populaire x86 versies van GNU/Linux en op Sun Solaris versies van UNIX. Andere versies kunnen ook beschikbaar worden gesteld.

De server.

Insight Server is een qua kosten gunstige en zeer schaalbare server voor ge´ntegreerde e-mail, samenwerking en kalenderbeheer. Het stelt functies beschikbaar die te vergelijken zijn met die van Microsoft Exchange server. Insight Server draait op computers variërend van op Linux gebaseerde PC servers tot de IBM zSeries en S/390 mainframes. Gebaseerd op door Bynari, Inc. ontwikkelde software en ge´ntegreerd met open-source componenten biedt Insight Server unieke interoperabiliteit met Outlook en Exchange voor Linux en UNIX werkstations.

Interoperabiliteit.

Interoperabiliteit voor organisaties

Dit plaatje laat zien, dat een bestaande Exchange server kan worden vervangen door een Insight Server. Iets om te overwegen wellicht alvorens een nieuwe versie van Exchange aan te schaffen. Qua prijsstelling een niet te negeren zaak.

Hetzelfde plaatje laat zien, dat gebruikers die al werken met een UNIX of een GNU/Linux desktop computer niet echt een extra Windows werkplek nodig hebben om met anderen te kunnen communiceren via e-mail, kalenderbeheer en dergelijke. Zo kan Insight client helpen voorkomen dat extra hardware en software moet worden aangeschaft, tegen de kosten van een Insight client licentie.

Meer informatie.

Meer informatie is te vinden op de (Engelstalige) website van Bynari International, Europe, welke geheel aan deze producten is gewijd.

 
  Laatste wijziging op 2002-05-10 door Fred Mobach <info@mobach.nl> Copyright © 2002 Fred Mobach  
  Powered by Linux  
Het beste te zien met welke browser dan ook, zonder scripting ;-)

Deze webpagina's draaien rustig op www.mobach.nl, een van mijn stabiele Linux computers.
  Powered by Apache