Mobach logo
Systemhouse Mobach bv - MTPM, de transactie monitor


Startpagina
Adres
Bedrijf
 
Producten
 
Diensten
Research / development
 
Klanten
Contact
Links
 
English
 

MTPM, de transactie monitor voor Siemens BS2000 computers.

Een transactie monitor is een programma (of een serie programma's) voor het besturen van de communicatie tussen meerdere gebruikers enerzijds en een verzameling van transactie verwerkende routines (TPR's) op het mainframe anderzijds.

Minimale overhead.

MTPM is de transactie monitor met een minimale overhead, die vele gebruiksomgevingen gelijktijdig kan bedienen. Deze minimale overhead leidt tot snellere responstijden. Het gelijktijdig kunnen bedienen van meerdere gebruiksomgevingen betekent, dat gebruikers niet meer apart hoeven in te loggen op elke separate gebruiksomgeving.

Hoge betrouwbaarheid.

Extreem hoge betrouwbaarheid wordt bereikt door enkele specifieke maatregelen, waaronder de mogelijkheid voor on-line reparaties. Een fout in een eigen TPR leidt daarom hooguit tot het niet beschikbaar zijn van een beperkt deel van de eigen applicatie, maar niet tot het niet beschikbaar zijn van het geheel.

Samenwerking met DP2.

Natuurlijk is MTPM gebouwd op het perfect samenwerken met TPR's, zoals die door DP2 worden gegenereerd. Het gebruikersinterface van MTPM is zelf ook met behulp van DP2 ontwikkeld.

 
  Laatste wijziging op 2002-05-10 door Fred Mobach <info@mobach.nl> Copyright © 2002 Fred Mobach  
  Powered by Linux  
Het beste te zien met welke browser dan ook, zonder scripting ;-)

Deze webpagina's draaien rustig op www.mobach.nl, een van mijn stabiele Linux computers.
  Powered by Apache